Ruraltat, urbanitat i emergència climàtica. Patrocinat per El Turó d’en Rompons

Ruralitat, urbanitat i emergència climàtica

Jornada de resposta pràctica ecologista i creació de nexes.

On i quan? 28 de març de 2020, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. De 9:30h a 19h.

 

Us convidem a participar a la jornada que es durà a terme el proper dissabte 28 de març de 2020, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, organitzada per Vilassar Ecologista XR, amb l’objectiu de generar un debat, partint de la prèvia exposició d’opinions expertes, que pugui contribuïr a generar nexes entre diferents persones i entitats interessades en la lluita contra el canvi climàtic i a favor del desenvolupament ecològic als nostres pobles i arreu. Al panell hi intervindran experts en diferents disciplines (agricultura i ramaderia, gestió forestal, electricitat i energia, política internacional, cooperació i models de consum, filosofia i biologia) al matí, i el seguirà la creació d’unes taules de treball distingides per temàtiques específiques on tots els assistents podràn participar.

Pensem que el debat és fruit d’una urgència que compta amb poc compromís per part tant de l’administració com de les empreses i consumidors i que és necessari generar-lo, tant com crear la possibilitat de crear nexes entre els diferents actors per al canvi. Això implica la unitat i el contacte entre tots nosaltres.

Per a qualsevol dubte o col·laboració ens podeu escriure al correu electrònic vilassarecologista@gmail.com, o contactar-nos per Facebook (Vilassar Ecologista XR), Twitter (#ecovilassar) o Instagram (#vilassarecologista).

Com arribar amb transport públic?

Utilitzant el Bus de Moventis:
C-3/4 VILASSAR DE DALT – PREMIÀ DE MAR – BARCELONA
C-6 CABRILS – VILASSAR DE DALT – BARCELONA
C-30 MATARÓ – VILASSAR DE DALT
N-81 BARCELONA – VILASSAR DE DALT (NOCTURN)
(+info: https://www.moventis.es/es/lineas-horarios#4/12)Els comentaris estan tancats.