Com comprar?

La cistella

Encarrega la teva cistella de productes ecològics i de proximitat. Com es fa?

1. Cada divendres s’envia per Whatsapp el llistat de productes actualitzats i els seus preus, així com el formulari per a fer la vostra comanda. Contacteu per Whatsapp al 692673817 (Pol) per rebre les actualitzacions setmanals.

2. Servim hortalisses, fruita, ous, làctics i carns de pastura. Els nostres productes són de cultiu ecològic i cultivats amb tracció animal. Tot el que no produïm prové d’altres productors de proximitat i ecològics.

3. Fins dilluns a les 19h (Diumenge per les comandes amb carn) es pot fer la comanda que s’entregarà els dimecres o els dijous en funció del lloc.

4. El pagament es fa al rebre la comanda mitjançant transferència bancària o mitjançant l’App mòbil “Verse”, o també amb VISA per les entregues a domicili.

5. Les comandes són entregades a domicili al Baix Maresme (des de Mataró fins Montgat), a Badalona, a Barcelona i a Vallromanes. També disposem de punts de recollida a Premià de Mar i Barcelona (Barri de Gràcia) on recollir les cistelles gratuïtament.

Les nostres hortalisses són cultivades amb la Cati i la Xula, les eugues de l’hort del Turó d’en Rompons, treballant amb perspectiva holística i amb el màxim respecte cap als processos biològics. Les comandes d’hortalisses es poden completar amb ous de la mateixa finca,  així com fruita, carn de vedella de pastura, porc i pollastre, i làctics (llet, iogurt, i mató), tot ecològic. Comptem amb una xarxa de productors ecològics i de proximitat per aconseguir garantir una continuïtat, varietat i qualitat en tots els productes que oferim.

Restauració

El Turó d’en Rompons ofereix el seu producte per a la restauració, combinat amb producte d’altres companys productors agroecològics de la zona, per tal de poder oferir varietat i continuïtat en productes d’horticultura i fructicultura ecològics, de proximitat i de temporada. Oferim producte usual tant com varietats i espècies vegetals originals, poc comuns i de gran qualitat.

Si tens un restaurant, posa’t en contacte amb nosaltres al telf 692 673 817 (Pol), i et farem arribar el llistat de producte disponible i els seus preus.

Treballem en ecològic, fem les tasques agrícoles amb cavall, i seguim el mètode biodinàmic, en acord amb el principi d’actuació holística i basada en el màxim respecte cap als processos biològics.