Carn i làctics ecològics

Al Turó d’en Rompons també oferim la possibilitat de completar les vostres cistelles amb carn de vedella i pollastre de pastura, i porc, tots ecològics, que ens proporciona Pastures de Castelltallat (Sant Mateu de Bages), així com llet i iogurt ecològics de La Selvatana (Girona). També oferim els ous ecològics del Niu d’Ous, a Òrrius, granja que se situa dins la nostra pròpia finca.

Què és la Carn ecològica de Pastura?

montserrat

La carn de pastura, és una carn provinent d’animals criats en llibertat, certificats en Producció Ecològica, però que s’alimenten amb herba fresca de pastura (o fenc els mesos de fred).

Un aliment més nutritiu i saludable.

El fet que pasturin i s’alimentin d’herba fresca, aporta als animals una concentració més elevada d’àcids grassos Omega-3, així com una disminució dels àcids grassos Omega-6, així com una quantitat més elevada de beta-carotens i vitamina E. Això resulta en una carn més gustosa, i molt més nutritiva, ja que a partir de les grans quantitats d’herba que ells ingereixen, obtenim un aliment capaç d’aportar-nos tots els nutrients que la seva carn emmagatzema, i els fa disponibles per al nostre aprofitament.

Qualitat de la vida

LOrigen_Rocanegra-destacadaEls animals criats en pastura gaudeixen d’un nivell de vida elevat, amb grans espais per a desenvolupar els seus comportaments naturals, així com la possibilitat de viure sense conductes estressants, i nodrir-se del Sol i l’ambient natural que els envolta. De la mateixa manera, els seus productors, poden gaudir de treballar en entorns menys industrialitzats, i proporcionar al seu entorn una millora per al medi, així com el manteniment d’un paisatge rural viu.

Com obtenir carn ecològica de pastura?

Des del Turó d’en Rompons, podeu completar les vostres comandes d’hortalissa/fruita amb la carn de Vedella, Porc i Pollastre de productors ecològics i de proximitat, així com també amb ous i làctics ecològics i de proximitat. Contacteu amb nosaltres per a més informació.

*
*
*